Over ons

Wij, Chantal Nonnekes en Maaike Heinsman, zijn STERCK in 2016 begonnen omdat we in ons werk als verpleegkundige zagen dat de cliënt zich vaak moest aanpassen aan de organisatie. Naar onze overtuiging moet het andersom: wij zijn er voor de cliënt.

Persoonlijke aandacht voor u als cliënt vinden wij het belangrijkste aspect van kwalitatief goede zorg. Wij willen de zorg bieden zoals u deze voor ogen heeft, uw wens bepaalt daarom ons aanbod. We kiezen bij STERCK juist voor een combinatie van zorg en services en zijn er daarom vanaf 3 uur per zorgmoment. Wij werken alleen met toegewijde en betrouwbare medewerkers. De grootste uitdaging in ons werk is, wensen te realiseren die u voor onmogelijk houdt.

U kunt hier een afspraak aanvragen met ons.

Persoonlijke thuiszorg en services zoals u het wenst

Bent u op zoek naar ondersteuning als mantelzorger of kunt u zelf particuliere zorg gebruiken?Onze zorg begint bij U.

STERCK is opgericht vanuit de filosofie dat ouderen thuis kunnen blijven wonen. Wij bieden alle zorg en services die nodig zijn dit te realiseren, vanaf 3 uur per zorgmoment tot 24 uur per dag, van begeleiding tot specialistische verpleging. Onze zorg begint altijd met een kennismakingsgesprek en dan gaat het niet alleen over gezondheid, praktische ondersteuning of specialistische verpleging, het gaat juist om uw persoonlijke wensen.

 

Onze STERCKe beloften.

Een zorgeloos leven kunnen wij u niet bieden, maar wij kunnen wel zorgen bij u wegnemen.