Wat anderen vinden van STERCK

Gloria Spaans, Miyoga

Als medeweker bij STERCK kan ik rekenen op alle nodige steun en begeleiding op elk moment. Geen enkele vraag is teveel of blijft onbeantwoord. Men is open voor ideeën en ervaringen. Dit geeft mij een gevoel van oprechte waardering. De betrokkenheid bij de organisatie, het zorgteam waar ik deel uitmaakt, met de cliënt voorop, is groot.

Met elkaar te mogen werken aan kwaliteitsverbetering voor de geboden zorg voor iemand in een kwetsbare fase, en het mogen leren van elkaars ervaringen is mijn drijfveer. Dit vind ik bij mijn werk bij STERCK. De communicatie is uitzonderlijk goed: open, direct, frequent, zorgvuldig, laagdrempelig, collegiaal, liefdevol… Men schenkt het vertrouwen in je ervaring, talent en invoelend vermogen om met cliënten en situaties om te gaan, zodat zelfstandig gewerkt kan worden binnen het kader van de hulpvraag.

De ondernemingsveer is aanwezig, maar boven alles is de liefde voor het zorgvak en de zorg voor de cliënt voelbaar. Men werkt vanuit het hart en dit sluit aan bij mijn levensvisie en behoefte. Daarom ben ik zo dankbaar en tevreden met deze samenwerking. Deze organisatie had niet een betere naam kunnen kiezen, want STERCK is het. Zo voelt het ook met elkaar! De mooiste compliment is die van onze cliënten, en die zijn er veelvuldig…